Martin Sjögren şi-a prezentat, marţi, demisia din postura de selecţioner al naţionalei feminine de fotbal a Norvegiei, după ce echipa sa a ratat calificarea în sferturile Euro 2022-07-19

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Selecţionata Norvegiei a ocupat locul al treilea în grupa A la Campionatul European de fotbal feminin şi nu s-a calificat pentru faza sferturilor de finală, iar selecţionerul Martin Sjögren şi-a dat demisia considerând că a ratat obiectivul.

Norvegia se număra printre favoritele la titlul la actualul European de fotbal feminin, dar a pierdut în grupă în faţa Angliei cu 0-8, una din cele mai categorice înfrângeri din istoria naţionalei feminine norvegiene.

Martin Sjögren se afla în funcţie din 2017, iar odată cu el şi-a dat demisia şi antrenorul secund al naţionalei feminine norvegiene, Anders Jacobson.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.