Zeci de saci de gunoaie a fost strânşi din Delta Văcăreşti jloi, de Ziua Pământului, de angajaţi ai Primăriei Sectorului 4 şi de voluntari de la Asociaţia Alianţă Pentru Pădure şi de la Asociaţia Studenţilor Geografi din Universitatea Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca în fiecare an, de 22 aprilie, Primăria Sectorului 4, prin S.C. Totul VERDE SA, a marcat ziua Pământului printr-o amplă acţiune de igienizare a sudului Capitalei! Anul acesta, a fost aleasă zona Parcului Natural Delta Văcăreşti. Salariaţii societăţii, împreună cu voluntari de la Asociaţia Alianţă Pentru Pădure şi de la Asociaţia Studenţilor Geografi de la Universitatea Bucureşti, au strâns zeci de saci cu gunoaie, încercând să nu deranjeze vieţuitoarele sălbatice care constituie fauna din areal. Echipa comună a acţionat la curăţarea mediului, în cadrul proiectului intitulat GeoEco. Un proiect care îşi propune să reamintească importanţa conservării mediului şi impactul pe care îl are acesta asupra societăţii. Anul acesta, se împlinesc 51 de ani de când se celebrează Ziua Pământului, iar astfel de manifestări ar trebui extinse prin acţiuni zilnice cu scopul de a ocroti planeta”, a transmis Primăria Sectorului 4.

Gunoaiele strânse de către participanţi au fost triate, iar la sfârşitul acţiunii, cu ajutorul logisticii puse la dispoziţie de către Totul Verde, s-a trecut la reciclare şi la depozitarea acestora în zonele special amenajate.

”Este extrem de important să înţelegem că, doar împreună, putem salva Planeta Pământ şi să avem un viitor mai curat şi mai verde”, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.