Zborurile către Marea Britanie, Spania, Olanda şi Belgia au fost reluate, marţi, de pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj. Pasagerii trebuie să se prezinte la birourile de check-in din aeroport cu trei ore înainte de zbor, să respecte toate măsurile de distanţare socială şi să poarte obligatoriu mască.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Aeroportului Intenaţional ”Avram Iancu” Cluj, începând din 7 iulie, se reiau zborurile regulate spre Marea Britanie, Spania, Olanda şi Belgia.
 
Compania aeriană Wizz Air va opera zboruri către şase destinaţii din Spania, trei destinaţii din Marea Britanie, o destinaţie din Olanda şi o destinaţie din Belgia. 
 
Astfel, zborurile către Marea Britanie vor fi operate zilnic spre Londra - Luton şi de două ori pe săptămână spre Birmingham (miercuri şi duminică) şi Doncaster (marţi şi sâmbătă).
 
În Spania, sunt curse aeriene de trei ori pe săptămână spre Madrid (luni, miercuri şi vineri) şi Zaragoza (marţi, joi şi sâmbătă), de cinci ori spre Barcelona (marţi, miercuri, joi, sâmbătă şi duminică), de două ori pe săptămână spre Valencia (marţi şi sâmbătă) şi Alicante (miercuri şi duminică) şi o dată spre Palma de Mallorca (sâmbătă).
 
În Olanda se zboară spre Eindhoven de trei ori pe săptămână (marţi, joi şi sâmbătă), iar în Belgia spre Charleroi de cinci ori pe săptămână (marţi, miercuri, joi, sâmbătă şi duminică).
 
“Pentru detalii referitoare la zborul pentru care şi-au achiziţionat bilete de avion, recomandăm pasagerilor să menţină legătura cu operatorul aerian. Totodată, având în vedere situaţia generată de pandemia de Covid-19, pasagerii trebuie să se prezinte la birourile de check-in din aeroport cu 3 ore înainte de zbor, să respecte toate măsurile de distanţare socială, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măştii şi toate instrucţiunile personalului aeroportuar”, se arată în comunicat. 
 
Biletele de avion sunt puse în vânzare şi se pot achiziţiona, on-line, pe pagina de internet a companiei aeriene sau de la agenţiile de ticketing.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.