Două ambulanţe care urmau să preia un copil în vârstă de doi ani, precum şi un alt bolnav, din două localităţi vrâncene, au rămas blocate în zăpadă, în timp ce o alta solicitată de către o gravidă înaintează cu dificultate din cauza viscolului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O ambulanţă a Serviciului Judeţean Vrancea solicitată vineri dimineaţă să preia un copil în vârstă de doi ani cu febră de la Ciorăşti a rămas blocată în zăpadă, între Tătăranu şi Bordeasca, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

Un utilaj de deszăpezire este aşteptat să ajungă în zonă şi să meargă apoi în faţa ambulanţei ca să cureşe drumul, iar echipajul medical să ajungă la bolnav.

Conform sursei citate, o altă ambulanţă a fost solicitată în comuna Ţifeşti să preia o gravidă pentru a fi transportată la Spitalul Judeţean Focşani, dar aceasta înaintează greu din cauza zăpezii de pe carosabil.

O altă gravidă, în vârstă de 18 ani, va fi preluată de o ambulanţă de la Gugeşti, în timp ce un echipaj de salvare a fost solicitat la Sihlea, unde un pacient prezintă dureri abdominale. Ambulanţa are nevoie de un utilaj de deszăpezire ca antemergător, după ce a rămas blocată în zăpadă în apropiere de Obrejiţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.