Cel mai cunoscut colegiu din judeţul Vrancea, Colegiul Naţional Unirea din Focşani, a trecut în online la solicitarea conducerii şcolii, după confirmarea mai multor copii şi profesori cu Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea unităţii de învăţământ a solicitat autorităţilor judeţene trecerea în online după confirmarea mai multor cazuri de Covid  în rândul efectivului de elevi şi al cadrelor didactice.

Erau deja 10 clase care învăţau online şi mai multe cazuri de infecţie cu coronavirus, astfel că reprezentanţii Colegiului Naţional Unirea din Focşani au cerut ca toţi elevii să treacă în online, solicitare care a fost aprobată.

Colegiul Naţional Unirea este a doua unitate de învăţământ din judeţul Vrancea care trece în online integral din cauza cazurilor de Covid în rândul elevilor şi profesorilor.

Prima a fost şcoala generală din satul Mirceştii Noi, din comuna Vânători.

În judeţul Vrancea, conform raportărilor ISJ, sunt aproximativ100 de clase în online din cauza  coronavirusului, fiind afectate clase de grădiniţă, de şcoală generală şi de liceu.

Conform raportărilor de luni ale DSP Vrancea, a  Focşani, rata de infectare este de 6.15 cazuri la mia de locuitori, incidenţă care a adus în oraş carantina de weekend. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.