Vlad Voiculescu a afirmat, întrebat cum vede propunerea premierului de a fi prelungită circulaţia până la ora 5.00 în Noaptea de Înviere, că acest lucru va fi discutat la nivelul Guvernului, însă toată lumea trebuie să acţioneze cu responsabilitate. „Am aflat cu bucurie de la reprezentanţii cultelor cum la intrarea în biserică li se oferă măşti credincioşilor. Cred că e un lucru de lăudat”, a adăugat ministrul Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că lucrurile acestea sunt în discuţie la nivelul Guvernului. Cred că toată lumea trebuie să acţioneze cu responsabilitate. Ne bazăm pe responsabilitatea fiecăruia inclusiv în noaptea de Paşti. Am aflat cu bucurie de la reprezentanţii cultelor cum la intrarea în biserică li se oferă măşti credincioşilor. Cred că e un lucru de lăudat. Că de asemenea la vaccinare cultele pot să aibă o contribuţie semnificativă. E un lucru cât se poate de practic de protecţie a aproapelui”, a declarat Vlad Voiculesc, după o întâlnire joi cu reprezentanţii cultelor religioase.

Premierul Florin Cîţu, a anunţat, joi, că va transmite Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă câteva propuneri care vizează sărbătorile de Paşte. Astfel, va propune prelungirea circulaţiei pe timpul nopţii, până la ora 5.00 şi închiderea magazinelor, în Vinerea Mare, la ora 20.00. De asemenea, o propunere vizează staţiunile de pe litoral.

Guvernul are şedinţă joi, la ora 17.00 şi urmează să adopte o hotărâre pentru prelungirea stării de alertă în România. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.