Vlad Voiculescu a afirmat că situaţia la secţiile de terapie intensivă este în continuare critică şi a îndemnat din nou ca toată lumea să păstreze regulile şi măsurile de protecţie sanitară. Ministrul Sănătăţii a precizat că unele televiziuni promovează ideea că oamenii ar trebui să stea să se trateze acasă şi a atras atenţia că acest lucru nu este în regulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Situaţia este în continuarea critică la ATI. Nu am cifrele de astăzi pentru că de azi dimineaţă am fost numai prin şedinţe şi întâlniri. E necesar ca toată lumea să păstreze regulile şi să facă eforturi. Văd câteva microfoane de aici de la televiziuni care contribuie la anumite... Ar trebui să fim cu toţii responsabili, spun cu subiect şi predicat. Sunt câteva televiziuni care promovează ideea că oamenii trebuie să se trateze acasă”, a declarat Vlad Voiculescu, întrebat joi după o întâlnire cu reprezentanţii cultelor cum se prezintă situaţia la ATI. 

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi alte 4.989 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore. 172 de pacienţi au decedat, iar 1.495 de pacienţi cu COVID-19 sunt internaţi la ATI, numărul lor fiind în creştere.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.