Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu comenteză anunţul de retragere din funcţie a actualului ministru Florian Bodog, el spunând că a luat o decizie foarte întârziată, dar înţeleaptă. Voiculescu afirmă că, pe lângă mii de pacienţi fără medicamente, Bodog "lasă în urmă câteva straturi suplimentare de minciună, delăsare şi dispreţ".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În final, domnul Bodog a luat o decizie înţeleaptă. Întârziată, foarte întârziată... dar înţeleaptă. A anunţat că pleacă. Lasă în urmă mii de pacienţi fără medicamente, comisii de specialitate politizate, achiziţii centralizate anulate sau întârziate, zeci de argaţi ai partidului în posturi cheie în tot sistemul de achiziţii, proiecte de spitale întârziate, un minister încă şi mai slăbit, reguli stricate sau neaplicate şi zeci de mii de medici şi studenţi descurajaţi şi scârbiţi", scrie Vlad Voiculescu pe Facebook.

Fostul ministru al Sănătăţii spune că, mai presus de toate acestea, însă, Florian Dorel Bodog "lasă în urmă câteva straturi suplimentare de minciună, delăsare şi dispreţ pentru tot ce este încă adevăr, profesionalism, bunătate, demnitate şi speranţă în sistemul de sănătate românesc".

Florian Bodog a anunţat vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD în care va fi stabilită componenţa noului guvern, că nu îşi va depune candidatura pentru un alt mandat la Ministerul Sănătăţii.

"Am luat decizia personală să nu îmi depun candidatura pentru un nou mandat. Vă asigur că voi susţine necondiţionat persoana care va prelua portofoliul şi că mă voi asigura că toate proiectele bune începute vor continua", a declarat Florian Bodog înaintea şedinţei CEx.
 
El a adăugat că a informat conducerea partidului cu privire la această decizie în cursul serii de joi.
 
PSD Bucureşti o susţine pentru acest portofoliu pe Rodica Nasar, a anunţat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.