Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat, luni, că Avocatul Poporului este o funcţie care revine celor de la ALDE, încă nefiind stabilit numele persoanei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată, luni, dacă Mugur Isărescu are susţinerea PSD pentru un nou mandat de guvernator al BNR şi a răspuns: ”Vom discuta acest lucru. Am discutat despre numărul de locuri, ponderea pe care o are fiecare partid în cadrul BNR”.

În plus, Dăncilă a fost întrebată dacă Avocatul Poporului revine ALDE şi a confirmat.

”Avocatul Poporului este al celor de la ALDE. Nu am discutat, nu am stabilit încă numele”, a mai spus Dăncilă, întrebată dacă Norica NIcolai ar putea prelua funcţia. 

Mandatul lui Victor Ciorbea în fruntea instituţiei Avocatul Poporului a expirat în 6 mai, el ocupând interimar funcţia până la desemnarea noului titular al portofoliului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.