Viceprimarul Stelian Bujduveanu anunţă, miercuri, despre Programul Netcity de dezafectare a cablurilor de pe stâlpi şi mutarea lor în subteran, că are rezultate record, peste 320 km de cabluri aeriene fiind dezafectate şi peste 200 km de reţele noi, subterane, puse în funcţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

2023 - Cer liber de cabluri în Bucureşti. Programul Netcity de dezafectare a cablurilor de pe stâlpi şi mutarea reţelei în subteran, are rezultate record: peste 320 km de cabluri aeriene dezafectate, peste 200 km de reţele noi, subterane, puse în funcţiune”, a scris viceprimarul pe Facebook.

Sunt rezultatele activităţii anului 2022, care se încheie, în premieră, cu ZERO restanţe”, mai spune liberalul.

Bujduveanu anunţă că din Ianuarie 2023 se reiau lucrările de dezafectare a cablurilor aeriene. ”Mai mult, conform planului de lucru, anul viitor se estimează construcţia a 400 km de reţea netcity. Lucrăm, zi de zi, pentru a creşte calitatea vieţii urbane”, menţionează viceprimarul PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.