Viceprimarul USR al Capitalei Horia Tomescu a anunţat că au fost lansate în consultare publică, miercuri, planurile urbanistice zonale pentru parcurile istorice Regele Mihai I, Cişmigiu şi Carol. „Îmi doresc să găsim împreună cea mai bună cale să protejăm şi să restaurăm spaţiile verzi şi elementele de patrimoniu cu valoare istorică din cele mai îndrăgite parcuri ale oraşului nostru”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Lansăm astăzi consultarea publică pentru PUZ în parcurile istorice Regele Mihai I (Herăstrău), Cişmigiu şi Carol! Îmi doresc să găsim împreună cea mai bună cale să protejăm şi să restaurăm spaţiile verzi şi elementele de patrimoniu cu valoare istorică din cele mai îndrăgite parcuri ale oraşului nostru. În felul acesta, vom realiza împreună planul pe baza căruia să aducem îmbunătăţiri semnificative în parcurile istorice, cu grijă pentru conservarea identităţii acestor locuri care fac parte din istoria oraşului nostru”, a scris Horia Tomescu, miercuri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.