Incendiul de la depozitul de mase plastice şi vopseluri din Vaslui a fost lichidat, dar încă mai există zone din care iese fum, astfel încât echipajele rămân în zonă pentru supraveghere. Autorităţile vor încerca să stabilească de la ce a pornit focul, iar specialişii în construcţii trebuie afle dacă structura de rezistenţă a clădirii a fost afectată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectul judeţului Vaslui, Eduard Popică, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că incendiul de la depozitul de mase plastice şi vopseluri a fost lichidat, dar echipajele rămân în zonă pentru supraveghere.

Încă mai sunt zone care fumegă şi se lucrează pentru îndepărtarea reziduurilor pentru a evita reaprinderea.

Popică a precizat că pompierii şi poliţiştii au demarat cercetarea pentru a stabili cauzele producerii incendiului, iar specialiştii în construcţii au fost chemaţi pentru a stabili dacă structura de rezistenţă a clădirii a fost afectată. 

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă, la un depozit de mase plastice, lacuri şi vopseluri din Vaslui, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. S-a degajat mult fum în atmosferă, dar măsurărorile Gărzii de mediu nu au semnalat depăşiti ale incidilor care să afecteze populaţia. 

mai multe persoane se aflau în depozit, dar au ieşit la timp şi nu au existat victime. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.