Biroul prefectului de Vaslui, din Palatul Administrativ al judeţului, a fost afectat de ploile abundente din ultima perioadă, după ce apa s-a infiltrat prin instalaţia electrică şi a curs din tavan pe masa de lucru a acestuia, o situaţie similară fiind şi în sala de şedinţe a instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ploile abundente din ultima săptămână au afectat şi o parte din spaţiile din Prefectura Vaslui, după ce apa s-a infiltrat şi a curs în unele birouri ale instituţiei.

Cel mai afectat de situaţie este chiar biroul prefectului, unde apa acumulată pe balconul de la etajul superior a pătruns pe tubulatura instalaţiei electrice şi apoi a curs direct pe masa de lucru a reprezentantului Guvernului în teritoriu.

Femeia de serviciu a strâns apa şi a lăsat deschise geamurile biroului pentru a preveni formarea mucegaiului.

”Am atenţionat administratorul clădirii (n.r.- Consiliul Judeţean) ca, atunci când vremea le va permite, să intervină şi să facă reparaţiile necesare. Reprezentanţii Consiliului Judeţean ne-au dat asigurări că vor interveni pentru a preveni astfel de incidente neplăcute”, a declarat, marţi, corespondentului News.ro subprefectul judeţului Vaslui, Mircea Gologan.

O situaţie similară este şi în sala de şedinţe a Prefecturii Vaslui, unde apa s-a infiltrat prin tavan de pe terasa încăperii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.