Preşedintele Comitetului de coordonare a vaccinării împotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghiţă, s-a alăturat personalului implicat în maratonul de vaccinare din Bucureşti, care a debutat vineri. "Cu mândrie, fac parte din echipa personalului vaccinator de la fluxul 11, Sala Palatului", afirmă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Sunt onorat că astăzi am prilejul să fiu în mijlocul românilor şi să pun umărul pentru ajungerea la normalitate, într-un mediu favorabil şi sigur.
M-am alăturat personalului medical implicat în acest Maraton al revenirii la normalitate. Cu mândrie, fac parte din echipa personalului vaccinator de la fluxul 11, Sala Palatului", a declarat colonelul dr. Valeriu Gheorghiţă, preşedintele CNCAV.
 
Maratonul Vaccinării - ediţia Bucureşti a început vineri şi se desfăşoară până luni, la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională, însumând 50 de fluxuri de vaccinare. Vaccinul utilizat este cel produs de compania Pfizer, fiind autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani.
 
Evenimentul este organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti, în parteneriat cu Colegiul Medicilor Bucureşti, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România - filiala Municipiului Bucureşti, Societatea Studenţilor la Medicină Bucureşti şi Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenţi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), şi al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.