Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID Valeriu Gheorghiţă a declarat că nu a existat o neînţelegere cu ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, ci mai degrabă viziuni diferite, la un moment dat, în ceea ce priveşte aspectele ce ţin de comunicare şi de informare ale campaniei de vaccinare. El a adăugat că acum are o relaţie constructivă cu Voiculescu şi că problemele au fost rezolvate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu e vorba despre o neînţelegere. Au fost, dacă vreţi, la un moment dat, viziuni diferite legate de aspectele de comunicare şi informare ale campaniei de vaccinare, probleme legate de modalitatea de derulare a activităţilor de vaccinare, de organizare a centrelor. După cum ştim, a fost o serie de acte normative care au trebuit duse la bun sfârşit. Şi vorbim despre acea ordonanţă de urgenţă care prevedea modalitatea de plată a personalului din centrele de vaccinare, discuţii tehnice care cred că le-am gestionat bine”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă, despre subiect, marţi dimineaţa la Digi FM.

Acesta a adăugat că problemele respective au fost soluţionate, iar acum relaţia sa cu ministrul Vlad Voiculescu este una constructivă.

El spune că acum problemele au fost rezolvate, iar relaţia cu ministrul Vlad Voiculescu este una contructivă.

„Din punct de vedere profesional am avut o relaţie absolut normală cu domnul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu. În continuare avem o relaţie foarte bună şi constructivă”, a completat Gheorghiţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.