Salvamontiştii din Bihor anunţă că s-au observat urme de urs în zăpadă, în mai multe zone, iar salvatorii montani atrag atenţia că ursul este acasă pe munte, iar turiştii sunt ”musafiri”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”S-au observat urme de urs de către salvatorii montani din cadrul Salvamont Salvaspeo Bihor, aflaţi în serviciu de patrulare, în Stana de Vale. la intersecţia dintre pârtia de schi şi Promenada Generalului. respectiv în Padiş. în zona Poiana Bălileasa”, anunţă, luni, Salvamont Salvaspeo Bihor.  

Salvamontiştii au transmis şi un avertisment pentru turişti: ”Nu uitaţi, când mergem la munte suntem musafiri şi proprietarul (ursul) este acasă”.  

Şi salvamontiştii din Maramureş au anunţat recent că au descoperit urme e urs în zăpadă, avertizând turiştii să fie precauţi.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.