Poliţia Capitalei a precizat că un băiat în vârstă de 12 ani a dispărut, marţi, în jurul orei 14.30, în zona rond Alexandria, el rătăcindu-se. După câteva ore copilul a fost găsit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Copilul a fost găsit. Este bine, într-o condiţie fizică bună, nu a fost victima vreunei infracţiuni. La acest moment este împreună cu familia şi  poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5”, a transmis Poliţia Capitalei. 
 
Instituţia mulţumeşte tuturor celor implicaţi în găsire copilului: ”Mulţumim tuturor pentru implicare!  Cetăţenilor care au distribuit fotografia băiatului, voluntarilor, colegilor jandarmi şi pompieri care ni s-au alăturat în căutar , tuturor celor care cu fapta şi cu gândul bun au contribuit la găsirea lui Răzvan”. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: „Astăzi, 4 ianuarie 2022, în jurul orei 14.30, în zona rond Alexandria, Răzvan Ştefan Linte s-a rătăcit. Are 12 ani, nu cunoaşte zona, iar la momentul dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă maron, pantalon negru de trening, ghete negre, iar pe cap purta un fes galben. Are 1,50 m înălţime şi 35 de kilograme”, a transmis Poliţia Capitalei.
 
Sursa menţionată adaugă că „cei care pot oferi informaţii sunt rugaţi să anunţe prin apel 112 sau cea mai apropiată secţie de poliţie”.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.