Aproximativ 50 de persoane au rămas blocate în telescaunul din Vatra Dornei, a precizat ISU Suceava. Pompieri militari şi salvamontişti au intervenit cu accesorii specifice pentru recuperarea acestora şi au reuşit să coboare toate persoanele în siguranţă la bază.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE „Toate persoanele au fost coborâte în siguranţă la baza. Intervenţie în desfăşurare a salvamontiştilor din Vatra Dornei pentru recuperarea unor turişti blocaţi în telescaunul Vatra Dornei. La intervenţie participa şi Serviciul Judeţean Salvamont, POMPIERI, jamdarmerie”, arată o postare de duminică pe pagina de Facebook Salvamont Vatra Dornei. 

ŞTIREA INIŢIALĂ Intervin în sprijin şi jandarmii din Vatra Dornei, respectiv Câmpulung Moldovenesc, adaugă sursa citată.

A fost începută procedura de coborâre a turiştilor şi, până la momentul publicării acestei ştiri, aproximativ 20 de persoane au fost coborâte.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.