Un bărbat a fost atacat, duminică, de un urs în afara localităţii Arpaşu de Sus, judeţul Sibiu. Pompierii, jandarmii şi poliţiştii intervin în zonă cu mai multe echipaje.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La faţa locului s-a identificat un bărbat de aproximativ 50 de ani care a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la UPU Sibiu, conştient şi cu traumatism cranio cerebral”, a transmis ISU Sibiu. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În urmă cu puţin timp s-a transmis un mesaj de avertizare şi informare a cetăţenilor prin sistemul RO-ALERT pe raza localităţii Arpaşu de Sus.  Un cetăţean a fost rănit de un urs în timp ce se afla în zona de câmp a localităţii”, a transmis, duminică, ISU Sibiu.  

Instituţia a intervenit de urgenţă cu un echipaj SMURD cu medic alături de un echipaj SMURD din cadrul Punctului de lucru Victoria (ISU Braşov).  

De asemenea la faţa locului sunt mobilizate şi echipaje IPJ şi IJJ. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.