Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă şi cea de urgenţă ale Autostrăzii A1 Sibiu – Deva, în dreptul localităţii Sălişte, judeţul Sibiu, din cauza unei gropi apărute în carosabil. De asemenea, CNAIR a impus restricţii pe alte două tronsoane, din cauze similare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: CNAIR anunţă, sâmbătă, restricţii pe trei porţiuni de pe autostrada A1, între Sibiu şi Sebeş. 

”În urma degradărilor apărute pe partea carosabilă am fost nevoiţi să restricţionăm circulaţia pe prima bandă şi banda de urgenţă în zona Apoldu, pe ambele sensuri. restricţie asemănătoare a fost introdusă şi pe o porţiune de 500 de metri pe Viaductul Aciliu, pe sensul Sebeş – Sibiu”, a transmis CNAIR,  

Compania a precizat că pe cele trei porţiuni circulaţia se desfăşoară pe banda doi. 


 

”Vă rugăm să circulaţi cu prudenţă pe aceste tronsoane şi respectaţi semnalizarea temporară”, au mai transmis oficialii CNAIR.  

UPDATE: Mai mulţi şoferi au reclamat faptul că şi-au avariat maşinile înainte ca zona să fie semnalizată. 

”8 maşini, pană pe aceeaşi groapă”, a scris pe Facebook un şofer din Maramureş, carea precizat că patru dintre maşini au avut pană pe câte două roţi. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă şi cea de urgenţă ale Autostrăzii A1 Sibiu - Deva, între kilometrii 272+500 de metri - 273, în zona loc. Sălişte, jud. Sibiu, pe sensul de mers Deva către Sibiu, din cauza gropilor apărute în carosabil, în urma ploilor abundente din ultima perioadă”, a transmis, sâmbătă, Centrul Infotrafic.  

Sursa citată a precizat că închiderea temporară a traficului pe aceste benzi este estimată până în data de 05.09.2022, zona fiind semnalizată corespunzător. 

”Reduceţi viteza de deplasare în zona lucrărilor, asiguraţi-vă foarte bine înainte de schimbarea benzii de mers şi semnalizaţi din timp această intenţie, acordând multă atenţie manevrelor efectuate”, au mai transmis poliţiştii.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.