Un grav accident de circulaţie în care au fost implicate patru autoturisme s-a produs, duminică, în judeţul Ialomiţa, autorităţile activând Planul Roşu de intervenţie. În urma accidentului, o persoană a murit, iar alte 14 au fost rănite, şapte dintre ele rămânând încarcerate, potrivit secretarului de stat în MAI Raed Arafat. Unsprezece dintre răniţi au fost aduşi la unităţi medicale din Capitală, iar ceilalţi trei au fost internaţi la Spitalul Urziceni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Unsprezece din cei 14 răniţi în accidentul produs pe DN 2, la Urziceni, internaţi la spitale din Capitală

Unsprezece din cei 14 răniţi în accidentul produs pe DN 2, la Urziceni, au fost aduşi la spitale din Capitală, a declarat, duminică seară, pentru News.ro secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor Raed Arafat.

Arafat a spus că ceilalţi trei răniţi au rămas internaţi la Spitalul Urziceni.

Cele mai multe dintre victime - 6 - se află la Spitalul Floreasca. Unul dintre răniţi, care a fost adus la unitatea medicală cu elicopterul SMURD, este în stare gravă, potrivit medicilor. Celelalte cinci persoane rănite sunt în stare stabilă, având diverse traumatisme.

 

Ceilalţi cinci răniţi aduşi în Capitală sunt internaţi la spitalele Sfântul Pantelimon şi Colentina.

UPDATE - Cinci dintre răniţii în accidentul din Ialomiţa, aduşi la spitale din Capitală; ceilalţi au fost transportaţi la Spitalul Urziceni

Cinci dintre victimele accidentului produs pe DN 2, în judeţul Ialomiţa, sunt aduse la spitale din Bucureşti, una dintre ele - o femeie aflată în stare gravă -, fiind preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Floreasca. Ceilalţi răniţi au fost transportaţi la spitalul din Urziceni

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), o femeie aflată în stare gravă a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca, alţi trei răniţi sunt duşi la Spitalul Pantelimon şi unul la Spitalul Colentina.

Ceilalţi nouă răniţi au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Urziceni.

UPDATE - O persoană a murit, alte 14 au fost rănite

Ultimele informaţii furnizate de secretarul de stat în MAI Raed Arafat arată că o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte 14 au fost rănite în urma accidentului.

Victimele au fost preluate de ambulanţe, urmând să fie transportate la mai multe spitale, inclusiv din Capitală. La faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD, iar personalul medical acordă îngrijiri răniţilor.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa au precizat pentru News.ro că  în accident au fost implicate trei autoturisme şi un autovehicul de transport persoane cu nouă locuri.

În urma accidentului, şapte oameni au rămas încarceraţi. 

Potrivit Infotrafic, circulaţia pe DN 2 este oprită pe ambele sensuri între localităţile ialomiţene Coşereni şi Urziceni.

Plan Roşu de intervenţie în Ialomiţa, unde patru maşini sunt implicate într-un accident rutier

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), un accident rutier s-a produs în judeţul Ialomiţa, la Urziceni.

”Din primele informaţii, sunt implicate patru autoturisme în care s-ar afla zece persoane. Mai multe persoane sunt încarcerate”, au precizat reprezentanţii IGSU.

ISU Ialomiţa a activat Planul Roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost alertate două echipaje de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi prim-ajutor, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi patru echipaje medicale SAJ.

De asemenea, s-a solicitat şi un elicopter SMURD la faţa locului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.