Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că hotărârea prin care ALPAB, administraţie a municipalităţii bucureştene, trebuie să primească 1 milion de lei de la FCSB pentru utilizarea Arenei Naţionale a rămas definitivă şi va fi executată de ALPAB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Hotărârea prin care ALPAB, administraţie a municipalităţii bucureştene, trebuie să primească 1 milion de lei de la FCSB pentru utilizarea Arenei Naţionale a rămas definitivă şi va fi executată de ALPAB”, a scris Nicuşor Dan.
 
Edilul general a adăugat că „FCSB pretinde că au existat înţelegeri între municipalitate şi FCSB pentru compensarea acestor sume cu lucrări la gazon, dar astfel de înţelegeri, dacă le-a făcut cineva în trecut, nu au implicat juridic ALPAB”.
 
„Administraţia se face cu acte şi contracte, nu cu vorbe”, a conchis Dan.

La 10 iunie 2021, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) a câştigat, în primă instanţă, procesul cu FCSB, intentat pentru plata unor restanţe financiare legate de folosirea Arenei Naţionale. Tribunalul Bucureşti a dat atunci un prim verdict prin care clubul bucureştean era obligat să achite 1.056.969,29 lei.

“Solutia pe scurt: Admite cererea. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 1.056.969,29 lei reprezentând: 878.380,73 lei contravaloare evenimente sportive, 137.093,39 lei utilităţi şi 41.495,17 lei penalităţi de întârziere. Ia act că reclamanta nu a solicitat cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în 30 zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul Bucureşti, Secţia a VI-a Civilă. Pusă la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei, astăzi, 10.06.2021. Document: Hotarâre  1640/2021  10.06.2021”, a fost decizia din iunie 2021 a Tribunalului Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.