Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a avut luni o discuţie de lucru cu reprezentanţii Elcen şi Termoenergetica, fiind la curent cu problemele termoficării, care s-au accentuat începând cu săptămâna trecută. El a adăugat că unele probleme de termoficare au fost remediate la sfârşitul săptămânii trecute la CET Progresul şi vor fi remediate, la sfârşitul acestei săptămâni, la CET Vest şi cât şi la CET Sud, înainte de Crăciun. „Vă asigur de buna credinţă a tuturor oamenilor implicaţi care lucrează permanent ca să trecem iarna cât mai bine”, a mai spus edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Săptămâna trecută sistemul de termoficare a întâmpinat probleme majore de funcţionare ce au condus la întreruperea furnizării agentului termic în mai multe zone din Bucureşti. S-a ajuns chiar la situaţia în care 51% din sistemul de termoficare nu a funcţionat normal. Atât înainte, în timpul cât şi după episodul în care sistemul de termoficare a ajuns la un grad de funcţionare de 49%, CET-urile ELCEN au funcţionat liniar, fără variaţii în ceea ce priveşte sarcina termică. Nu a intervenit nicio schimbare în regimul de funcţionare al CET-urilor”, a transmis ELCEN, într-un comunicat de presă.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: „Sunt la curent cu problemele termoficării, care s-au accentuat începând cu săptămâna trecută. Am avut şi azi o discuţie de lucru cu Elcen şi Termoenergetica. Dincolo de problemele curente ale Termoenergetica (starea conductelor), înrăutăţirea de săptămâna trecută a venit de la capacităţile de producţie ale Elcen, dintre care unele au avut dificultăţi la început de sezon rece. Acestea s-au remediat la sfârşitul săptămânii trecute la CET Progresul, se vor remedia la sfârşitul acestei săptămâni la CET Vest şi se vor remedia înainte de Crăciun la CET Sud”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.
 
El a mai spus că „tot în jurul Crăciunului, conform graficului, va porni şi centrala provizorie de la Titan”.
 
„Acum se lucrează şi la avaria apărută în cursul dimineţii, care afectează locuitorii din cartierul Tineretului. Vă asigur de buna credinţă a tuturor oamenilor implicaţi care lucrează permanent ca să trecem iarna cât mai bine”, a completat edilul general.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.