Metrorex anunţă că circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 a fost reluată în regim normasl, joi, începând cu ora 13.00, după ce a fost întreruptă şi s-a desfăşurat în sistem pendulă, din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranţă a traficului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE -  Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 a fost reluată în condiţii normale, începând cu ora 13.00, anunţă Metrorex

 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Metrorex a informat joi că, începând cu ora 10:45, circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 a fost întreruptă din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranţă a traficului.

”Prin acest sistem sunt controlate semnalele, macazele şi circuitele de cale. Până la remedierea defecţiunii, se încearcă reorganizarea circulaţiei în sistem pendulă. În aceste momente, personalul specializat Metrorex împreună cu furnizorul sistemului intervin cu celeritate pentru remedierea situaţiei”, preciza Metrorex.

Călătorii au fost informaţi, atât la intrarea în staţiile Magistralei 5 de către personalul comercial, cât şi prin intermediul instalaţiilor de sonorizare de la nivel vestibul şi peron. Ulterior, Metrorex a anunţat că circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 a fost reorganizată începând cu ora 11:50, astfel: Eroilor 2 – Râul Doamnei, pe firul 2 în sistem pendulă Valea Ialomiţei – Romancierilor, pe firul 1 în sistem pendulă

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.