Încă o persoană care a suferit arsuri în exploziile de la staţia GPL din Crevedia a decedat marţi dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală. Pacientul era de origine nepaleză. Bilanţul deceselor a ajuns la cinci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În cursul acestei dimineţi, a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţă ”Bagdasar Arseni” Bucureşti încă unul din pacienţii aflaţi în stare foarte gravă de la începutul internării şi care avea un prognostic rezervat. Acesta era de origine nepaleză şi avea arsuri de peste 90% din suprafaţa corporală.  Adresăm condoleanţe familiei“, a transmis Ministerul Sănătăţii.
Pacientul era intubat şi ventilat mecanic.
Bilanţul deceselor a ajuns astfel la 5.
Peste 50 de persoane, majoritatea pompieri, au fost rănite în urma exploziilor produse în 26 august la staţia GPL din Crevedia.
În acest moment mai este un pacient în stare critică, la o clinică specializată din Italia.
În spitalele din Capitală mai sunt internaţi în stare medie sau uşoară 14 pacienţi. Alte 12 victime ale exploziei sunt tratate în străinătate.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.