Imagini cu o femeie care naşte pe trotuar, în faţa Spitalului Urziceni, au fost publicate, luni, pe Facebook, fiind distribuite de peste o mie cinci sute de persoane. Femeia nu ar fi fost primită în unitatea medicală din lipsă de locuri. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a transmis, luni, că Inspecţia Sanitară de Stat verifică situaţia şi încearcă să reconstituie întreaga situaţie. Ministrul a precizat că va face publice măsurile dispuse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CITEȘTE ȘI Ministerul Sănătăţii: Pacienta de la Urziceni, în vârstă de 24 de ani, mamă a altor doi copii / Nu exista medic de gardă, dar chirurgul trebuia să supravegheze acordarea asistenţei medicale / S-a chemat Ambulanţa, pacienta nefiind însoţită sau consultată
CITEȘTE ȘI Inspecţia Sanitară, la Spitalul Urziceni după apariţia imaginilor în care o femeie naşte pe trotuar / Rafila: Încearcă să reconstituie exact întreaga situaţie

”În ce lume trăim!!!! ROMÂNIA lucrului bine făcut! Cum este posibil aşa ceva!!! Femeia asta naşte în faţă Spitalului URZICENI”, a scris, luni, pe Facebook, un bărbat care publica imagini în care se vede o femeie, întinsă pe caldarâm, în timp ce naşte, fiind asistată de două cadre medicale.

Întins pe trotuar, pe o pânză albastră, probabil sterilă, se vede şi un nou-născut, curăţat de către cadrele medicale cu ceea ce par a fi şerveţele. 

La un moment dat, se aude plânsul copilului. 

”Gata, bravo! Gata”, se aude vocea unei femei. 

Bărbatul care a publicat imaginile susţine că femeia nu a fost primită în spital pe motiv că nu au locuri şi că a venit prea târziu.

”A fost dată afară din spital şi a născut în faţa spitalului pe trotuar! Groaznic!!!”, a mai scris bărbatul.

Postarea acestuia a fost deja distribuită de peste 1.500 de ori, iar sute de persoane au cerut intervenţia autorităţilor, fiind invocat Ministerul Sănătăţii, dar şi ministrul Alexandru Rafila.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.