Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 66 Deva-Haţeg, la kilometrul 207, în apropierea localităţii Tâmpa, judeţul Hunedoara, s-a produs un accident rutier între un motociclu şi un autoturism, soldat cu rănirea gravă a motociclistului, căruia i-au fost aplicate manevre de resuscitare la faţa locului, însă motociclistul a decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - „Motociclistul şi autoturismul se deplasau în aceeaşi direcţie de mers. Se pare ca motociclistul, din judeţul Alba, nu mai putut evita impactul şi a lovit autoturismul în partea stânga - spate, în momentul în care cel aflat la volan se încadrase pentru a vira stânga, spre localitatea Tampa. Medicii sosiţi la faţa locului au fost nevoiţi sa declare decesul motociclistului (conducătorul auto nu  suferit vătămări corporale). In  cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, arată IPJ Hunedoara.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir.  Poliţiştii rutieri estimează reluarea normală a circulaţiei în 30 de minute.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.