Pompierii din Gorj au primit, marţi, 20 de apeluri la 112 de la persoane carte semnalau probleme provocate de cutremur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Cele mai multe apeluri au fost primite la ISU Gorj. Apelanţii sesizează diverse pagube (fisuri, căderi ţigla de pe acoperiş). Pentru eficientizarea misiunilor de recunoaştere derulate în teren, ISU Gorj a suplimentat echipajele din tura de serviciu cu cel aflat în turele libere, din 3 subunităţi”, a transmis IGSU. 

Până la această oră nu sunt informaţii cu privire la persoane care să fi suferit vătămări. 
 
Totodată, IGSU precizează că nu există situaţii de pericol pentru populaţie.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Având în vedere cutremurul produs în urmă cu puţin timp, în Oltenia, Gorj cu magnitudinea de 5,7  pe scara Richter, la o adâncime de 40 km, pompierii militari ai ISU Gorj efectuează misiuni de patrulare/recunoaştere în teren”, a transmis, marţi, ISU Gorj.

Instituţia precizează că, până la acest moment, la nivelul judeţului Gorj s-a constituit Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei la sediul ISU Gorj pentru monitorizarea operativă a situaţiei.

”Totodată s-a crescut capacitatea de intervenţie a inspectoratului pentru a gestionarea eficientă a eventualelor situaţii de urgenţă. Până în acest moment, în dispeceratul ISU Gorj s-au înregistrat aproximativ 20 de apeluri care semnalează  fisuri apărute la anumite construcţii, elemente de construcţie de la faţada mai multor clădiri care s-au desprins, dar, din fericire, până în acest moment nu au fost înregistrate victime”, a mai transmis ISU Gorj.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.