Ministerul Sănătăţii (MS) a transmis, sâmbătă noapte, că 46 de pacienţi sunt internaţi în urma exploziilor de la o staţie GPL din Crevedia, opt dintre aceştia fiind intubaţi, şi precizează că mecanismul european va fi folosit pentru toţi cei intubaţi în primul rând. Doi pompieri, intubaţi şi internaţi la Spitalul Floreasca, vor fi transportaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul Militar din Bruxelles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit MS, în spitalele din Bucureşti sunt internate în acest moment 46 de victime ale exploziilor care au avut loc la o staţie GPL din localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa: 13 sunt la Spitalul Bagdasar Arseni, 4 la Spitalul de Arşi, 28 la Floreasca, 1 la Elias. 8 pacienţi sunt intubaţi.

UPDATE - Potrivit Guvernului, la Spitalul Militar din Bruxelles vor ajunge, în această noapte, 2 dintre pacienţi, fiind vorba despre doi pompieri intubaţi, internaţi la Floreasca.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit MS, la Spitalul Bagdasar sunt 11 pacienţi (3 intubaţi), la Universitar - 4 pacienţi, la Spitalul de Arşi - 4 pacienti (1 intubat), la Spitalul Floreasca - 27 de pacienţi (4 intubaţi).

”Mecanismul european va fi folosit pentru toţi cei intubaţi în primul rând”, a transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.