O explozie a centralei termice a avut loc sâmbătă, într-o locuinţă din judeţul Olt, iar în urma deflagraţiei mai multe elemente ale locuinţei s-au prăbuşit, iar două persoane au fost prinse sub dărâmături. Reprezentanţii ISU Olt au precizat că una dintre persoanele prinse sub dărâmături a murit. Pompierii au evacuat două butelii cu gaz metan, iar bărbatul rănit a fost dus la spital. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat că bărbatul de 72 de ani a murit la unitatea spitalicească. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi distrugere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - “Echipajele prezente la locul evenimentului acţionează pentru îndepărtarea elementelor de construcţie. Până în acest moment au fost evacuate două butelii cu gaz metan. La locul evenimentului acţionează şi o autospecială pentru cercetare CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic, Nuclear). Bărbatul rănit în urma exploziei a fost transportat la CPU Caracal, conştient, politraumatizat”, au mai precizat reprezentanţii ISU Olt.
UPDATE - “Au fost identificate două persoane surprinse sub dărâmături, o femeie, în vârstă 62 de ani, decedată şi un bărbat, în vârstă de 72 de ani, conştient, surprins parţial, la nivelul membrelor inferioare”, au transmis pompierii.
ŞTIREA INIŢIALĂ - “Explozie centrală termică, care nu a fost urmată de incendiu, în comuna Osica de Sus, cu prăbuşirea mai multor elemente ale locuinţei. Două persoane surprinse sub dărâmături, posibil o victimă decedată”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. 
Echipajele ISU Olt acţionează cu două containere de căutare-salvare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi două autospeciale pentru primă intervenţie. De asemenea, la locul evenimentului sunt prezente şi trei echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.