Două tramvaie s-au ciocnit frontal, miercuri, în zona Şura Mare din Capitală, şapte persoane fiind rănite. ISU Bucureşti-Ilfov a precizat că şase persoane au fost transportate la spitale. Accidentul s-ar fi produs după ce conducătorul unui tramvai de pe linia 7 nu ar fi schimbat macazul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ISU Bucureşti-Ilfov a informat că bilanţul final indică faptul că şapte persoane au fost asistate de echipajele SMURD, iar dintre acestea şase au fost transportate la spital (printre care şi un vatman).

UPDATE - Ulterior, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au transmis că încă patru persoane rănite vor fi transportate la unităţi medicale. Astfel, două persoane vor fi duse la Spitalul "Sfântul Ioan", iar alte două la Universitar.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, a avut loc o coliziune între tramvaie în zona Şura Mare, şapte persoane fiind rănite. Ele au leziuni minore şi sunt evaluate medical.

Trei pacienţi vor fi transportaţi la Spitalul Bagdasar.

La intervenţie participă patru echipaje SMURD şi o autospecială pentru victime multiple.

Brigada Rutieră a transmis că accidentul a avut loc în jurul orei 11.40, fiind implicate două tramvaie. Astfel, la intersecţia Şoselei Olteniţei cu Giurgiului, conducătorul tramvaiului liniei 7 care se deplasa pe şoseaua Oltenitei către şoseaua Giurgiului nu ar fi schimbat macazul şi s-a ciocnit frontal cu un tramvai al liniei 11, care circula regulamentar.
 
"Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier", a arătat sursa citată, precizând că cei doi vatmani au fost testaţi pentru a se vedea dacă au consumat alcool, rezultatele fiind zero. 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.