Un bărbat în vârstă de 58 de ani este principalul suspect în cazul de omor instrumentat de procurorii clujeni după ce o femeie de 73 de ani a fost găsită moartă, cu lovituri la cap, în localitatea Mănăstireni. Bărbatul a fost reţinut sub acuzaţiile de omor şi violare de domiciliu. Bătrâna ucisă la Mănăstireni este văduva unui preot, iar principalul suspect este bolnav psihic, au declarat, pentru News.ro, surse judiciare. Bărbatul a fost prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Cluj, care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - În luna martie a acestui an, el a fost prins de către doi tineri în timp ce intrase în curtea altei bătrâne din localitatea Mănăstireni. La acel moment, cei doi tineri l-au agresat fizic pe bărbatul de 58 de ani, iar poliţiştii s-au autosesizat, dosarul de loviri sau alte violenţe fiind clasat în condiţiile în care ce bărbatul nu a depus plângere împotriva lor. 
Sursele citate au precizat că femeia în curtea căreia bărbatul a fost prins în luna martie nu se afla în casă în acel moment. Când a aflat că i-a intrat în curte, proprietara a depus, iniţial, plângere pentru violare de domiciliu, dar şi acest dosar a fost clasat după ce femeia a retras reclamaţia depusă.
ŞTIREA INIŢIALĂ - „În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii de omor şi violare de domiciliu, fapte comise în localitatea Mănăstireni, a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Mănăstireni. În baza probatoriului administrat până în acest moment, pe numele acestuia a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor Tribunalului Cluj, în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive”, a transmis, duminică, Poliţia judeţeană Cluj. 
Anchetatorii nu au dat alte detalii cu privire la împrejurările în care a avut loc crima.
Investigaţia a fost deschisă după ce o femeie de 73 de ani a fost găsită moartă, sâmbătă după amiază, cu leziuni în zona capului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.