Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat că, de miercuri seară, se va circula fără restricţii de viteză pe autostrada Lugoj-Deva, între nodul Ilia şi nodul Holdea. CNAIR anunţă că restricţia se ridică la ora 18.00

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”CNAIR împreună cu Poliţia Rutieră au luat decizia ca restricţiile de viteză, de 80 km/h de pe Autostrada Lugoj – Deva, Lot 3, Km 56+220 - Km 77+361, între nodul Ilia şi nodul Holdea, să fie ridicate de astăzi 30.12.2020, începând cu ora 18:00”, a transmis CNAIR. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Am o veste bună de la Ministerul Transporturilor.  Pe autostrada Lugoj-Deva, lot 3, între nodul Ilia şi nodul Holdea se va circula începând din această seară FĂRĂ RESTRICŢIA DE VITEZĂ de 80km/h care a fost impusă timp de mai bine de un an (din 23 decembrie 2019, de la inaugurare) pe aceşti 21 de km”, a scris, miercuri, pe Facebook, Cătălin Drulă.

Potrivit acestuia, specialiştii Companiei de drumuri şi Poliţia rutieră au ajuns la concluzia, după monitorizare, că starea autostrăzii permite circulaţia în siguranţă la viteza constructivă.

”Mă bucur că din această seară vom putea circula pe acest sector de autostradă cu 130km/h”, a mai transmis Drulă.

În 23 decembrie 2019, CNAIR a dat în trafic cei 21,1 kilometri din lotul trei al autostrăzii Lugoj – Deva, dar cu restricţii de viteză – 80 de kilometri pe oră şi de tonaj – 7,5 tone.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.