Un bărbat de aproximativ 30 de ani, cu stare febrilă, a fost preluat, luni, de o autospecială a ISU Sibiu de la Aeroportul Internaţional Sibiu, pentru a fi dus la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean, pentru investigaţii suplimentare. Bărbatul este un cetăţean italian, care a venit pe ruta Veneţia - Viena - Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Cpt Dumitru Croitoru" al judeţului Sibiu au anunţat că au fost solicitaţi pentru preluarea şi transportarea unui pacient cu stare febrilă  de la Aeroportul Internaţional Sibiu.
 
Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, este transportat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru efectuarea de investigatii suplimentare.
 
Transportul se desfăşoară în condiţii de siguranţă, cu autospeciala de transport victime multiple, arată sursa citată.
 
Ulterior, reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că este vorba de un cetăţean italian, care a venit pe ruta Veneţia - Viena - Sibiu.
 
"În momentul de faţă a fost predat Spitalului Clinic Judeţean Sibiu pentru investigaţii", a transmis ISU Sibiu.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.