Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată de către o structură a Jandarmeriei, cu privire la faptul că o persoană a sesizat prezenţa unui dispozitiv periculos în incinta unui complex comercial din sectorul 1. Astfel, angajaţii, chiriaşii şi vizitatorii au fost evacuaţi din Mall Băneasa, iar pirotehnicienii au făcut verificări. Poliţia Capitalei a anunţat ulterior că nu a fost identificată nicio situaţie de pericol. Reprezentanţii companiei de PR a Mall Băneasa au precizat că alarma nu a fost confirmată, iar activitatea a fost deja reluată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - „În urma primirii unei alerte cu bomba, centrul comercial Băneasa Shopping City a fost imediat evacuat pentru a menţine siguranţa angajaţilor, chiriaşilor şi vizitatorilor săi. Precizăm că nu a avut loc niciun incident, situaţia fiind sub control, iar activitatea va fi reluată de îndată ce va fi posibil”, arată o informare a companiei de PR a Mall Băneasa.

Sursa citată mai precizează că îşi cere scuze „pentru disconfortul şi neplăcerile cauzate vizitatorilor Băneasa Shopping Cit”.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Poliţia Capitalei adaugă că a fost dispusă evacuarea persoanelor aflate în interior, iar specialiştii pirotehnicieni efectuează verificări specifice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.