Zeci de mii de oameni au aprins luminile telefoanelor, sâmbătă seară, la concertul susţinut de DJ-ul suedez Don Diablo, care i-a dedicat o melodiei Alexandrei Măceşanu, tânără ucisă în Caracal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul a emoţionat publicul, proiectând pe ecranul uriaş de la Cluj Arena o fotografie a Alexandrei, adolescenta în vârstă de 15 ani.

"Oriunde ai fi, nu vei fi uitată", a spus DJ-ul Don Diablo, pe scenă, în deschiderea momentului emoţionant dedicat Alexandrei.

Alexandra Măceşanu, din comuna Dobrosloveni, a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a plecat spre Caracal cu o maşină "la ocazie". Joi, 25 iulie, ea a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că a fost sechestrată şi violată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. 

La locuinţa lui Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, din Caracal, anchetatorii au început percheziţiile, la circa 19 ore de la apelul la 112. 

În urma anchetei, DIICOT a anunţat oficial că probele preluate din curtea lui Gheorghe Dincă conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, precizând că în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al fetei de 15 ani, ”concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor Alexandrei”. DIICOT precizează că Dincă este cercetat şi pentru omor calificat şi anunţă că sunt continuate cerecetările la domiciliul acestuia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.