Universitatea Lucian Blaga din Sibiu a anunţat că oferă consultaţii elevilor pentru susţinerea examenului de bacalaureat la şase materii: matematică, informatică, limba şi literatura română, istorie, limba engleză şi limba germană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Universitatea Lucian Blaga din Sibiu a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că şi anul acesta continua programul PRE-universitate/ PRO-universitate, destinat elevilor din învăţământul preuniversitar şi realizat în colaborare cu Consiliul Judeţean al Elevilor Sibiu.
 
“Prima activitate propusă din acest an este Universitatea pro BAC – un program de consultaţii în vederea susţinerii examenului de bacalaureat, la disciplinele: matematică, informatică, limba şi literatura română,  istorie, limba engleză şi limba germană”, se arată în comunicat. 
 
Pentru a se înscrie în programul de consultaţii, elevii trebuie să completeze următorul formular: https://2022-pro-bac-ulbs.questionpro.eu
 
Programul de pregătire începe săptămâna viitoare, în format hibrid/online şi va adus la cunoştinţa elevilor înscrişi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.