Elevii şi preşcolarii din judeţul Argeş reiau, luni, cursurile după vacanţa de Crăciun şi Revelion, anunţă Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ). Excepţie fac preşcolarii şi elevii de la mai multe unităţi de învăţământ din localitatea Vedea, care nu merg la cursuri, în condiţiile în care trei grădiniţe şi o şcoală primară rămân închise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat dat publicităţii duminică de Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, luni, în unităţile de învăţământ din judeţul Argeş cursurile se vor desfăşura conform programului normal.

”În urma comunicării directe cu domnii directori şi primari din judeţul Argeş, toate unităţile şcolare sunt pregătite pentru desfăşurarea în bune condiţii a orelor de curs” se arată în documentul citat.

Conform aceleiaşi surse, trei grădiniţe şi o şcoală din localitatea Vedea nu vor funcţiona luni.

Astfel, rămân închise Şcoala primară Vedea, Grădiniţa cu program normal Vedea, Grădiniţa cu program normal Vârşeşti, Grădiniţa cu program normal Vaţa, unde cursurile sunt suspendate în data de 9 ianuarie.

Luni şi marţi vor fi închise şcolile, grădiniţele şi liceele din judeţele Iaşi, Timiş, Brăila, Galaţi, Dolj, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Buzău, Vrancea, Ilfov, precum şi din Capitală.

De asemenea, luni sunt suspendate cursurile din toate şcolile din judeţele Vaslui, Teleorman şi Călăraşi.

În judeţele Cluj, Braşov şi Prahova cursurile vor fi reluate, luni, după programul normal.

Meteorologii au emis, sâmbătă dimineaţă, un cod galben de vreme geroasă în toată ţara până pe 9 ianuarie inclusiv, temperaturile urmând să coboare frecvent la -25 de grade.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.