Unchiul Alexandrei Măceşanu reproşează că autorităţile spun că nu pot accesa telefonul fetei, pentru a-i putea stabili traseul, că e ignorată pista existenţei unui complice deşi părinţii ar mai fi primit un telefon suspect când Gheoghe Dincă - bărbatul acuzat pentru dispariţia adolescentei - era deja reţinut şi că părinţii acesteia sunt chemaţi la Poliţie fără a li se spune de ce. Cumpănaşu a afirmat ca a transmis autorităţilor numărul de telefon de la care a fost primit apelul însă nu s-a întâmplat nimic.El a precizat că familia nu se va constitui parte civilă şi nu va cere bani de la stat, pentru că viaţa fiicei lor nu are preţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Unchiul adolescentei, Alexandru Cumpănaşu, susţine că părinţii au cerut portarea numărului de telefon al acesteia, sperând să poate afla date legate de traseul acesteia, ânsă nu ştiu parola telefonului.
 
„Cred că un stat care nu are mijloace de a intra într-un smart phone d eîndată, cred că vorbim despre niţşte lucruri penibile”, a spus Cumpănaşu. Acesta a precizat că portarea numărului de telefon pe care tânăra îl folosea a fost făcută la iniţiativa familiei şi a colegilor Alexandrei „pentru a vede traseul pe Google drive, unde s-a dus şi pe unde s-a circulat”.
 
Unchiul Alexandrei Măceşanu a mai spus că familia tinerei a explicat că „viaţa acestui copil nu are valoare” şi că nu aşteaptă bani de la stat.
„Lucuirle au fost foarte clare: familia Alexandrei nu se va constitui parte civilă în acest dosar. Părinţii, indiferent de veniturile şi de condiţia pe care o au, nu pun un preţ pe viaţa copilului”, a precizat Cumpănaşu. 
Acesta a adăugat că se va face în afara ţării o contraexperiză a amalizelor ADN făcute la INML, dar nu s-a decis încă unde va fi făcută această contraexpertiză. 
 
Unchiul Alexandrei Măceşanu a acuzat că familia fetei nu a fost anunţată de ce a fost chemată la audieri de către cei doi poliţişti care s-au deplasat marţi la familie
 
„Este absolut aberant, nici măcar faţă de monstrul ăsta odios nu se poartă aşa. Este inadmisibil aşa ceva! Vin nişte cetăţeni care se prezintă ca fiind din poliţie şi spun ”Mâine să fiţi prezenţi la Caracal, la audieri, fără să precizeze pentru ce. Este inadmisibil aşa ceva!” a relatat Alexandru Cumpănaşu. 
 
Acesta a afirmat din nou că familia Alexandrei Măceşanu a primit un telefon vineri, a doua zi de la dispariţie şi  după ce  Gheorghe Dincă a fost reţinut, acuzând că autorităţile nu discută despre pista conform căreia ar exista un complice.
„Nu mai acceptăm de la niciun anchetator să-şi bată joc de familia asta” a spus Cumpănaşu.
El a adăugat că familia nu va permite închiderea dosarului, mergându-se pe ipoteza conform căreia DIncă ar fi acţionat singur şi că va ataca în instanţă o eventuală decizie de trimitere în judecată a suspectului Dincă şi de disjungere a dosarului pentru efectuarea de verificări privind traficul de persoane. 
„Nimeni nu ştie de la Bucureşti că există clanuri, dor noi ştim şi cu presa” a conchis Alexandru Cumpănaşu.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.