Andreea Carla Sava este una din cele opt absolvente din Buzău care au luat 10 la Evaluarea Naţională. Adolescenta a primit vestea că a luat media maximă cu mare emoţii, tremurând, spunând că ”este un vis împlinit”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andreea Carla Sava a absolvit Şcoala generală George Emil Palade din Buzău. Ea a avut media 10 în toţi cei patru ani de gimnaziu. Marţi, când s-au afişat rezulttele la Evaluare, adolescenta a aflat că a luat media 10 şi la testarea naţională.

”E un vis împlinit. La română am avut emoţii pentru interpretare, dar la matematică mi-a fost uşor. E un vis împlinit., voi merge să studiez la Colegiul Hasdeu, la Matemativă-Informatică, iar după liceu, nu ştiu. Mă aşteaptă mult de învăţat, dar abia aştept”, a spus adolescenta.

Ea a povestit că în toţi cei patru ani de  gimnaziu a avut media 10 pe linie.

”A părut greu la început, însă la şcoala pe care am terminat-o am învăţat că imposibilul devine posibil. Tremur, sunt nişte emoţii de nedescris”, a spus Andreea Carla Sava, una dintre absolventele din Buzău cu 10 la Evaluarea Naţională.

La Buzău, la Evaluarea Naţională au fost opt medii de 10, toate obţinute de fete.

Procentul de medii peste 5 a fost de 73,58 la sută.

Potrivit reprezentanţilor ISJ Buzău, între 5.00 şi 5.99 au fost 428 de medii, între 6.00 şi 6.99 au fost 562 de medii, între 7.00 si 7.99 520 de medii. De asemenea, între 8.00 şi 8.99 au fost 446 de medii, între 9.00 şi 9.99 303, în timp ce opt eleve au luat 10.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.