Un poliţist de penitenciar de la Penitenciarul Arad a fost găsit împuşcat, sâmbătă, în magazia de armament a unităţii. Echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul. Poliţiştii şi procurorii fac anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Penitenciarul Arad a transmis, printr-un comunicat de presă, că sâmbătă, în jurul orei 12.00, un poliţist de penitenciare care avea atribuţii de manipulare şi distribuire a armamentului, aflat în serviciu, angajat al penitenciarului, a fost găsit împuşcat, în magazia de armament a unităţii.
 
„Personalul penitenciarului a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, la sosirea echipajului medical fiind constatat decesul. Concomitent, a fost informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, în vederea efectuării cercetărilor specifice la faţa locului”, se arată în comunicat. 
 
Sursa citată a precizat că o echipă multidisciplinară din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, coordonată de directorul Direcţiei Management Resurse Umane, s-a deplasat la sediul Penitenciarului Arad, pentru realizarea unei anchete administrativă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.