Un medic din judeţul Vâlcea s-a declarat nemulţumit de faptul că unităţile/compartimentele de primiri urgenţe de la trei spitale din judeţ au fost alertate, în contextul organizării nunţii liderului AUR George Simion, la care sunt aşteptate foarte multe persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medicul Cristiana Adi Opriţa a postat pe Facebook adresa emisă de Ministerul de Interne - Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă - IGSU - ISU Vâlcea şi trimisă la unităţile/ compartimentele de primir urgenţe de la trei spitale din judeţul Vâlcea: Spitalul Judeţean, Spitalul Municipal Drăgăşani şi Spitalul Orăşenesc Horezu. În aceasta se arată: ”Având în vedere că în perioada 27-28.08.2022 va avea loc evenimentul poblic prilejuit de căsătoria liderului partidului AUR, George Simion, care se va desfăşura în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea, la care se preconizează participarea unui număr foarte mare de persoane, vă rugăm să dispuneţi măsurile din competenţă în vederea asigurării asistenţei medicale de urgenţă la nivelul UPU/CPU”.

”A ajuns MAI sa ne dea ordin de alertă ptr asigurarea asistentei medicale când se însoară aştia din politică???? Mă, dar voi altceva mai bun nu aveţi de făcut ? Cine-i frate ăsta care se însoară şi toată lumea începând cu jandarmeria şi terminând cu noi urgentiştii trebuie să fim în alertă? Ptr asta platesc taxe şi impozite românii ? Să fim toţi la dispoziţie unor sceleraţi ? Ăştia şi-au tras ţara şi noi încă nu ştim?”, a scris medicul. 

George Simion a anunţat programul evenimentelor de la nunta sa din acest week-end care va avea loc în satul Oveselu, comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, iar sâmbătă liderul AUR se va căsători cu iubita sa Ilinca Munteanu. El a precizat că nuntaşii vor avea parte de surprize, inclusiv un balon cu aer cald. Accesul oamenilor la nunta acestuia se va face pe bază de brăţară, similar cu intrarea la un festival, brăţările fiind inscripţionate cu motive tradiţionale pe care scrie Ilinca şi George Simion şi mesajul „Uniţi din iubire”.

Aproximativ 10.000 de nuntaşi vor participa sâmbătă la cununia religioasă şi petrecerea câmpenească organizată pentru căsătoria lui George Simion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.