Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat o anchetă a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti după ce un dulap a căzut luni peste un elev în vârstă de 8 ani al unei şcoli din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un copil de 8 ani a fost rănit luni după ce un dulap din sala de clasă a unei şcoli din Bucureşti a căzut peste el, copilul fiind transportat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”.
Cîmpeanu a fost întrebat luni, într-o conferinţă de presă, dacă va fi realizată o anchetă în acest cazi. 
“Evident că trebuie să fie o cercetare, dincolo de cercetarea internă pe care trebuie să o facă Inspectoratul Şcolar al municipiului Bucureşti există o cercetare făcută de organele de poliţie. Obligatoriu!. Astfel de lucruri trebuie să fie clarificate pentru a vedea în responsabilitatea cui se găsesc aceste lucruri de ordin administrativ care de multe ori nu beneficiază de atenţia cuvenită, să se aplice sancţiunile de rigoare în aşa fel încât să nu se mai repete astfel de situaţii”, a transmis Cîmpeanu. 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.