Un brad şi ornamente în valoare de peste 400.000 de lei vor împodobi oraşul Târgu Jiu de sărbători, reprezentanţii Primăriei declarând că acestea au fost cumpărate în rate, anul trecut, iar ultima plată s-a făcut în luna octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bradul a fost cumpărat de către municipalitatea din Târgu-Jiu în luna noiembrie 2015.

“Bradul dar şi alte ornamente care vor fi montate în toate intersecţiile din oraş au fost achiziţionate în 2015. Este vorba despre un brad de 22 metri înălţime, un diametru de nouă metri, fiind confecţionat din structură metalică şi împodobit cu 8.000 de leduri. Are, de asemenea, şi un sistem de sonorizare şi de autodezasamblare”, a declarat Teodora Soare, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, bradul şi ornamentele stradale au costat peste 400.000 de lei, iar banii au fost achitaţi în rate, ultima fiind plătită în luna octombrie.

”Pe lângă acesta (bradul de Crăciun n.r.), firma de la care a fost achiziţionat a furnizat şi instalaţii de iluminat şi ornamente ce au fost instalate în oraş”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu.

Bradul are o garanţie de zece ani şi a fost pus în funcţiune, pentru prima dată, pe 1 decembrie 2015. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.