Un bărbat de 48 de ani din Vaslui a fost reţinut de poliţişti după ce a ucis câinele soţiei sale, cei doi fiind despărţiţi, iar el a profitat că femeia nu este acasă, ducându-şi planul la capăt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a transmis că poliţiştii cercetează un bărbat pentru comiterea infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept, fapta având loc în localitatea Lacul Babei, comuna Bogdana.
 
Poliţiştii au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul a mers la locuinţa soţiei, în vârstă de 51 de ani, cei doi fiind despărţiţi şi a ameninţat-o.
 
„Ulterior, în lipsa persoanei vătămate, bărbatul cercetat ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei acesteia, ar fi sustras un câine din rasa bichon maltese şi i-ar fi provocat leziuni în zona gâtului, cu un corp tăietor, ce i-ar fi produs moartea. Poliţiştii vasluieni au emis faţă de bărbatul cercetat un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de cinci zile.
 
Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, el mai fiind cercetat şi pentru violare de domiciliu şi ameninţare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.