Un bărbat din Timişoara a fost reţinut după ce a cerut iniţial 200.000 de euro unui inculpat pentru a obţine de la procurori o soluţie în favoarea sa. El a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce primea 10.000 de euro din suma solicitată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit DIICOT, bărbatul din Timişoara, cetăţean german, a cerut în decembrie anul trecut unui inculpat cercetat într-un dosar penal suma de 200.000 de euro iniţial, apoi a redus cererea la suma de 50.000 de euro. El i-ar fi promis acestuia că are influenţă asupra procurorului care instrumentează dosarul în care este cercetat şi poate obţine o soluţie în favoarea sa.

Joi după-amiază, bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce prima 10.000 de euro din suma cerută.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic de influenţă, urmând să fie prezentat vineri Tribunalului Timiş cu propunere de arestare  preventivă  pentru o perioadă de 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.