Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani s-a aruncat de la balconul unui bloc din Sectorul 4 al Capitalei, a transmis Poliţia Capitalei. Pentru a stabilit cauzele şi condiţiile în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 21.35, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 16 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de aproximativ 35 de ani, s-ar fi precipitat, de la un etaj superior al unui bloc, din Sectorul 4. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constatat decesul persoanei”, a transmis Poliţia Capitalei.
 
În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, a adăugat sursa citată.
 
Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.