Un bărbat din azilul "Sfântul Spiridon" din Galaţi a murit, în urma infectării cu coronavirus, alţi 20 de bătrâni şi şapte membri ai personalului sanitar fiind confirmaţi cu COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Iordăchescu, în azilul "Sfântul Spiridon" s-a înregistrat primul deces din cauza coronavirusului. Este vorba despre un bărbat care a murit la scurt timp după ce a fost confirmat cu infecţie cu coronavirus.

În acelaşi azil sunt şapte persoane din rândul personalului sanitar confirmate cu coronavirus şi 20 de bătrâni de asemenea infectaţi, dintr-un total de 138.

Pe de altă parte, la azilul privat "Sfântul Ilie", primul centru din judeţ în care s-au semnalat cazuri de infectare cu coronavirus, sunt 18 bătrâni decedaţi.

În acest centru sunt 72 de bătrâni testaţi pozitiv.

În judeţul Galaţi sunt, potrivit reprezentanţilor Prefecturii, 307 cazuri de COVID-19.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.