Un avion cu 97 de pasageri a venit, miercuri, de la Stuttgart la Sibiu, iar autorităţile s-au întrunit într-o şedinţă de urgenţă. Toţi pasagerii au completat declaraţiile necesare şi vor fi plasaţi în izolare la domiciliu, urmând a fi monitorizaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 11 Martie a.c. , pe Aeroportul Internaţional Sibiu a aterizat un avion de la Stuttgart care a avut la bord un număr de 97 de persoane. Dat fiind faptul că zborul vine din Germania, în contextul prevenirii răspândirii noului coronavirus, Srupul de Suport tehnic pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de epidemii s-a întrunit în şedinţă de urgenţă la sediul Instituţiei Prefectului Judeţul Sibiu”, a anunţat, miercuri, ISU Sibiu.

Pasagerii au completat toţi declaraţiile necesare, iar autorităţile au decis ca persoanele să între in izolare la domiciliu, urmând a fi respectată procedura de monitorizare specifică.

Secretarul de stat Nelu Tătaru, a anunţat, miercuri, că au fost extinse zonele roşii şi la nord-estul Franţei şi la regiunea Madrid, iar în zonele galbene se află celelalte localităţi din Franţa, Germania şi Spania. Persoanele care vin din zonele roşii intră în carantină, în centre speciale, iar cele care vin din zonele galbene vor fi izolate la domiciliu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.