Un angajat la Cabinetul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare a demisionat, pentru că nu avea nimic de făcut, deşi a cerut în repetate rânduri să lucreze ceva. Bărbatul a câştigat, timp de cinci luni, câte 6.500 de lei pe lună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit https://www.presasm.ro, Ciprian Tişea a fost angajat în data de 19.08.2022 la Consiliul Judeţean Satu Mare în funcţia de consilier al vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Oliviu Buzgău.

Acesta susţine că timp de cinci luni nu i s-a cerut să facă nimic, ba chiar a cerut de lucru în repetate rânduri, dar nu a primit nimic. Pentru că s-a prezentat pur şi simplu la birou, bărbatul a primit lunat câte 6.500 de lei, dar a decis să demisioneze.

În plus, bărbatul susţine că în birouri se lucrează foarte puţin, atmosfera fiind de râs, ţipewte şi tot felul de alte activităţi.

Fostul consilier susţine, de asemenea, că se fumează în incinta instituţiei, deşi acest lcuru este interzis de lege.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.